Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Véradásszervezés Programok, projektek
Programok, projektek

Véradónaptárunk

E-mail Nyomtatás PDF

Éves véradónaptárunk összeállítása során a kitűzött célunk a lakossági 5 % véradási arány elérése. A megváltozott gazdasági környezetben egyre nehezebb a munkahelyeken véradókat toborozni, és ez új kihívások elé állít bennünket.

Olyan új szervezési módszerek kidolgozásán fáradozunk, amelynek során azokat a véradókat is megszólíthatjuk, akiknek csak munkaidőn túl van lehetőségük vérükkel emberéleteket menteni.

Tervezett donorszám

17100

Megjelent donorszám (jegyzőkönyv alapján)

15302

Megkezdett véradás

13550

Véradó események száma (jegyzőkönyvek darabszáma)

486

Új véradók száma

2194

Véradók számának aránya a megye lakosság számához viszonyítva

4,5%

Kitüntetett véradók száma összesen

746

Megyénkben a főiskolai – egyetemi hallgatók körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend a véradás, sok egyetemi rendezvényen vagyunk jelen véradással és egyéb programokkal egyaránt. Az Országos Felsőoktatási Véradóversenyt 2009-2010 tanévben mi koordináltuk.

Módosítás: ( 2010. október 25. hétfő, 13:29 )
 

Egészségsziget - 2010. szeptember 9.

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt  Baranya Megyei Szervezete 2010. szeptember 9-én (csütörtök)  11-18 óráig az EKF program keretében  Pécsett, a megújult Kossuth téren Egészségsziget rendezvényére szeretettel meghívja, melynek keretében egyéb más programok mellett az ország egyetlen véradókamionjában VÉRADÁSRA van lehetőség.


Adj vért és ments meg 3 életet!