Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Adományozás helyi szinten Mire várunk adományokat?
Mire várunk adományokat?

Segítsük együtt a rászoruló családok iskolakezdését!

E-mail Nyomtatás PDF

alt A Magyar Vöröskereszt és a Tesco-Global Áruházak Zrt. közös tanszergyűjtést szervez szeptember 3-5. között az ország valamennyi Tesco áruházban. A vásárlók által felajánlott füzetek, tollak a Magyar Vöröskereszt segítségével jutnak el a rászoruló családokhoz.

A Magyar Vöröskereszt és a Tesco az idei tanévkezdéskor is megszervezi közös tanszergyűjtő akcióját, ezzel segítve a rászoruló gyermekek iskolakezdését. A vásárlók 2010. szeptember 3-tól 5-ig 14:00-20:00 között adhatják le a tanévkezdést segítő adományaikat (toll, ceruza, füzet, stb…) az ország valamennyi Tesco áruházában. A megvásárolt iskolaszereket a Magyar Vöröskereszt juttatja el a leginkább rászoruló családok gyermekei számára.

Tavaly 35 helyszínen mintegy 200 ezer forint értékben gyűlt össze adomány, ez összesen 4 ezer darab iskolaszert  (radír, toll, ceruza, füzet, hegyező, stb…) jelentett, mellyel sok iskoláskorú, nehéz helyzetben élő gyermeknek segíthetett a Magyar Vöröskereszt.

A tanszergyűjtés időpontja: 2010. szeptember 3-tól 5-ig, 14-től 20 óráig

Helyszíne: az ország összes Tesco hipermarket áruháza

Segítsünk újra, hogy minden kis diáknak öröm legyen az iskolakezdés!

 

Magyar Vöröskereszt Sajtóiroda

Budapest, 2010. szeptember 1.

Módosítás: ( 2011. február 01. kedd, 20:20 )